2012. október 20., szombat

Október 23.-a időjárása

Vasárnap és hétfőn is hasonló időben bízhatunk. A reggeli pára, valamint ködfoltok feloszlása után többnyire derült időre van kilátás, azonban a nyugati területek fölé fátyolfelhők sodródhatnak vasárnap délután. Továbbra is gyenge, mérsékelt marad a szél, azonban hétfőn a keleti területeken már északkeletire fordul. Délutánonként ismét 20°C körül alakul a hőmérséklet.


Szombaton hajnalban többfelé pára, illetve köd képződhet, nyugaton viszont tartósabban is megmaradhat, ezért ezeken a területeken pár fokkal alacsonyabb maximumértékekre számíthatunk. Reggel 5 és 10°C között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig az ország nagy részén pár fokkal 20°C fölé melegszik majd a levegő, a déli területeken megközelítheti a 25°C-ot is, a tartósabban ködös helyeken viszont néhány fokkal 20°C alatt marad a hőmérséklet. Gyenge, mérséklet lesz a déli, délkeleti szél.
Október 23-án, kedden a ködfoltok feloszlását követően napos, kellemes időben lesz részünk, a szabadtéri programokat az időjárás nem befolyásolja majd. Délután helyenként megjelenhetnek felhők az égen, de csapadékra sehol sem kell számítani. Az északkeleti szél többnyire gyenge, a keleti országrészben mérsékelt marad. Hajnalban 5 és 10°C közé csökken a hőmérséklet, délutánra pedig 19°C köré melegszik a levegő, de északkeleten ettől 2-3 fokkal elmaradhatnak a maximumértékek.

Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More