2011. szeptember 19., hétfő

Percről percre

15:51 Nyugaton már lehűlt a levegő

Egy hosszan elnyúló, többközéppontú rendszer hidegfrontja éri ma el hazánkat, az Adriai-tenger felett mediterrán ciklon alakult ki, nem csoda hát, hogy oly nagy a bizonytalanság az előrejelzésekben és oly nagy a kontraszt hazánk két fele között.

15:52 Eső és zivatar délnyugaton

A délnyugati határszélen már elérte a csapadékmező hazánkat, nagyjából a Zalaegerszeg-Kaposvár vonaltól nyugatra mozognak egyelőre zivatarok, észlelőink a Balaton nyugati feléről is száraz zivatart jelentettek. A tavon másodfokú viharjelzés van érvényben.

15:53 Közben a zivatarok elérik Hosszúhetényt arról kaptunk információt hatalmas esőfüggöny közeledik és mindenki menekül be a házakba.

15:55 Hatalmas vihar van, no nem az eső hanem a hatalmas szél miatt, 113km/h-t mértem nemrég ami abszolút új rekord, minden szanaszéjjel szállt az udvarban és az utcában. Egy információ Szalántáról.

16:00 120km/h körüli szél rengeteg fa kidőlve,egy a melléképületünkre dőlt, óriási víz mindenhol, fákon sok helyütt nincs levél. Újabb információ ezúttal Kaposújlakról.




Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More