2011. január 28., péntek

Időjárás-előrejelzés


Pénteken délelőtt feloszlanak a ködfoltok, napközben kevés lesz a felhő felettünk, csapadékra sehol nem kell készülni. Az északkeleti szél a Tiszántúlon és a középső országrészben időnként megélénkül, másutt gyenge marad a légmozgás. -2 és +2°C között várhatóak a legmagasabb hőmérsékletek.

Szombaton reggel a Dunántúl déli és középső felén lehetnek felhősebb területek, másutt csak kevés felhő lehet az égen, foltokban köd képződhet. Nyugaton -3 és -8°C, másutt -7 és -12°C között várhatóak a minimumok, de a hóval fedett területeken ennél hidegebb is lehet. Napközben országszerte derült vagy gyengén felhős idő valószínű, csupán a Dunántúlon növekedhet meg átmenetileg a felhőzet, de csapadék sehol nem várható. A hajnali köd helyenként tartósabban megmaradhat; -3°C és +3°C közötti csúcsértékeket mérhetünk.

A folytatásban marad a hideg, téli idő, a hétvégén és a jövő hét elején száraz idő várható, erősödnek a hajnali fagyok: a hóval borított, derült területeken -10 és -15°C közé is süllyedhetnek a hőmérsékletek.

Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More