2013. november 13., szerda

Időjárás-előrejelzés

Reggel kevésbé felhős, délután borult idő

Csütörtök reggel: Az éjszakai órákban is marad a sok felhő az ország fölött, inkább csak az ország északi területeken lehet szakadozottabb a felhőzet. Főként délen és a középső országrészben alakul ki kisebb eső. Keleten megélénkül az északkeleti szél, másutt a gyenge északi légmozgást csak időnként kísérhetik mérsékelt, élénk lökések. Hajnalra általában 2 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet, de a tartóan kevésbé felhős, szélcsendes tájakon 0 fok közelébe süllyedhet a hőmérő higanyszála. Így helyenként talajon akár jócskán fagyhat.


Csütörtök délután: A délelőtti felhőzetcsökkenés után újra borongós lesz a délután, csak az északkeleti megyékben maradhat szakadozottabb a felhőtakaró. Eleinte a déli, délkeleti megyékben alakulhat ki kisebb eső, záporeső, majd késő délutántól a nyugati területeken is számíthatunk rá. A keleti országrészben megélénkül az északkeleti szél, másutt gyenge marad a keleties légmozgás. A hőmérséklet csúcsértékét 5 és 10 fok között alakulhat.

Megjegyzés: A délelőtti órákban a déli országrészben a csapadék inkább csak szitálás lehet és nem kiterjedten. Ezzel szemben a a délutáni, koraesti órákban nyugaton előforduló csapadék már inkább gyenge eső lesz és itt már nagyobb területen fordulhat elő csapadék.


Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More