2010. december 4., szombat

Hétvégén itthon is lehet síelni


Pénteken, reggel 9 órakor elindult a sílift Dobogókőn. Az elmúlt napok havazásainak nyomán a hegyen 30-40 centiméteres hótakaró alakult ki. Csütörtökön egész nap a pálya kezelésével foglalkoztak a pálya üzemeltetői, így péntektől karbantartott pályával várják a téli sportok szerelmeseit. Egy menetjegy 400 forintba kerül, 10 csúszásért 3000 forintot kell fizetni, ami mellé 5-öt ajándékba adnak. A napi bérletért hétvégén 4000 forintot kell fizetni.

Szintén nyitva van a visegrádi sípálya is. A reggel 9-től nyitva tartó pálya, esti sízéssel is várja a látogatókat, ma egészen 22 óráig nyitva tartanak.

Vasárnap kinyit az ország egyik legjobban karbantartott pályája az eplényi síaréna. A havazásnak és a hóágyúzásnak köszönhetően, 20-50 centiméteres hótakaró borítja a pályákat. Vasárnap reggel 9 órakor nyit a Síréna, ahol az 1-es pályát teljes hosszában lehet majd síelni, üzemelni fog a négyüléses felvonó, a tanuló pálya és a síkölcsönző is.

Jövő héten sem maradunk pálya nyitások nélkül, december 11-ére tervezi a nyitást a mátraszentistváni sípark, és ekkorra tervezik a Nagy Hideg-hegy pályáinak megnyitását is.

Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More