2010. december 9., csütörtök

Időjárás előrejelzés

Ma délután az esőt a Dunántúlon, később másutt is fokozatosan havas eső, havazás, hózápor váltja fel. A délután második részében északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és átfutó hózáporok alakulnak ki. Többfelé vihaross lesz az északnyugati szél. Eleinte 0, 7 fokot mérhetnek. Északnyugaton lesznek az alacsonyabb, délkeleten a kissé magasabb értékek. Estére -3, 0 fokra csökken a hőmérséklet.



Pénteken változóan, főleg a keleti és a délnyugati megyékben gyakran erősen felhős lesz az ég, és elsősorban ezeken a vidékeken alakul ki kisebb havazás, átfutó hózápor. Erős lesz az északnyugati szél. -2, 2 fokra melegszik a levegő.



Szombaton eleinte keleten rövid időre még kisüt a nap, majd nyugat felől erős felhősödés kezdődik, és egyre nagyobb területen várható havazás, délután a nyugati részeken havas eső is kialakulhat. Élénk lesz a délnyugati szél. Kora délután -2, 3 fok várható.



Vasárnap többször erősen felhős lesz az ég, szórványosan várható kisebb havazás, nyugaton, délnyugaton havas eső. Megerősödik az északnyugati szél. 0, 5 fokra melegszik a levegő.



Hétfőn változóan felhős lesz az ég, a pár órás napsütés mellett szórványosan alakul ki hózápor. Erős lesz az északi szél. -1, 4 fok között tetőzik a hőmérséklet.



Kedden változóan, időnként erősen felhős lesz az ég. Szórványosan alakulnak ki hózáporok. Az északi szél erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet -5, 0 fok között alakul.



Szerdán a változó felhőzet mellettt több órára a a nap is kisüt. Csapadék nem valószínű. Élénk lesz az északi szél. -6, -1 fok között tetőzik a hőmérséklet. Itt egy videó is http://tv2.hu/tenyek/video/idojarasjelentes-2010-12-09-reggel

Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More